NOU PARADIGMA CIENTÍFIC I DESPERTAR CONSCIENT

JORNADA DE DISSABTE DIA 13 DE FEBRER DE 2016

Imparteix: Dra. Maria D. Obiols col·legiada n.34669

Fundadora UNIVERSÀLIA ECC.

Lloc: Casal de les Escodines
c/ S. Bartomeu, 50 – Manresa

Com ja deus saber molt bé, estem en una època de canvis molt importants, canvis que tenen molt a veure, amb el món de les ciències i dels nous coneixements que van sortint a la llum, però també i molt especialment amb els fets més quotidians que s’estan produint en les nostres vides.

Certament existeix una relació directa entre el que passa en el nostre entorn i tot allò que experimentem des del nostre interior. El més important, però, d’aquest vincle és conèixer i comprendre que la primera causa de tot, la portem a dins. Quan ens adonem d’aquesta realitat iniciem un procés de despertar conscient que ens condueix a tenir plena sobirania en la nostra vida.

Moltes persones estan ja iniciant aquest camí, i d’altres ho faran ben aviat, doncs és l’evolució natural la que marca la pauta en aquest procés. Aquest taller organitzat per la FUNDACIÓ P. LABRUM i que imparteix la Dra. OBIOLS SOLÀ vol oferir-te eines que puguin servir-te en el teu camí del despertar. Un procés que avui ja és per a tots ineludible.

Informació i reserves: associació punt labrum a gmail punt com

Contacte: Tel. 938 727 654 Rosa M.

Aportació: 70 € socis / 85 € no socis

Places limitades
Més informació:

pdficon

Información adicional